Ayrıcalıklı Yaşam İçin
    Formu Doldurun
    Biz Sizi Arayalım

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlendi. *



      Fill in the form
      for privileged life.
      We'll call you back.

      Your e-mail account will not be published. Required fields are marked. *



      Erzurumspor Futbol Kulübü Resmi Web Sitesi

      2024 yılında futbol takımlarının transferleri ve kadroları

      Kulüp, bir futbol takımının nasıl iyi yönetileceğinin iyi bir örneği. 1901 yılında bir Doğu Sussex takımı olarak kurulan Mavi Beyazlılar, Brighton’ın sahilinde çokça görebileceğiniz martılarla anılıyor. Taraftarlar, koltuklardan kale filelerine, “Hoş geldiniz” tabelasından sahanın çimlerine kadar stadın her bir parçasını evlerine götürürken, Doncaster’a karşı 1-0 kazanan Brighton, kümede kalma umutlarını son maça taşımayı başarmıştı. Kümede kalmak için yalnızca bir puana ihtiyacı olan deplasman takımı York City için maç hayati önemdeydi. Goldstone Sahası satılmış ancak yıkımı bir yıl ertelenmiş olsa da taraftarlar, malum sonun hala ufukta olmasından dolayı oldukça öfkeliydi. Kadıoğlu, transferin resmileşmesinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarlarına seslendi ve “Beni her zaman Fenerbahçeli Ferdi olarak hatırlayın, hepinizi çok seviyorum” dedi.

      • Bu sebeple, futbol transfer sezonunun ekonomiye olan etkileri oldukça önemlidir.
      • Lig ve diğer alt liglerde mücadele eden takımlar, kadrolarına katmak istedikleri futbolcularla görüşmelerini sonlandırmak zorunda.
      • Atanan antrenörlerin tüm Departmana özel yıldızları eklenerek Departman Toplamı hesaplanır.
      • Bu, ülkedeki futbolun profilini ve düzeyini yükseltmenin ötesine geçen bir stratejinin parçası.
      • Bir teknik direktör olarak kulübünüzün felsefesini tanımlamaktan bir oyuncu olarak sahada tam olarak nasıl oynayacağınızı seçmeye kadar, EA SPORTS FC™ 24’teki Kariyer Deneyimlerimizde size kendi futbol hikayelerinizi yazmanız için daha fazla kontrol imkanı sunuyoruz.
      • Türkiye ise 2023 yılında yurt dışından transfer ettiği 428 futbolcuyla listede 10.
      • A Milli Takımımızın yer aldığı F grubunda sadece Portekiz kadrosunu açıkladı.

      UEFA Kulüp Finans&Yatırım Raporu 2024

      Özellikle büyük takımların transfer dönemlerinde yaptığı büyük hamleler, futbol dünyasında büyük yankı uyandırıyor. Ayrıca, takım oyuncularının oyun stiline ve becerilerine göre değerlendirilmektedir. Messi, Ronaldo, Neymar gibi dünya çapında tanınmış futbolcuların yanı sıra Mbappe, Haaland gibi genç yetenekler de en iyi futbol oyuncuları arasında yer almaktadır. Bu oyuncular, hücum hattında gösterdikleri üstün performanslarıyla takımlarına değer katan isimlerdir.

      Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Başlayacak?

      Bu sebeple, transfer sezonundaki harcamaların ekonomik durum göz önünde bulundurularak yapılması oldukça önemlidir. Futbol transfer süreci, bir oyuncunun bir kulüpten diğerine geçişi anlamına gelir. Bu süreç, genellikle uluslararası transfer döneminde gerçekleşir ve önceden belirlenmiş kurallar ve prosedürlere tabidir. Geçen yıl uluslararası futbolcu transferinde en fazla bonservis harcaması yapan ülke, 2 milyar 956 milyon dolar ile İngiltere oldu. Ancak ikinci transfer ve tescil dönemi, 13 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve 11 Şubat 2025 tarihinde sona erecek. Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5.

      24 sezonunda toplam 40 maça çıkan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

      Ferdi Kadıoğlu transferini yazılı bir açıklama ve video ile duyuran Brighton, Türk milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Brighton’ın Fenerbahçe’den transfer ettiği Kadıoğlu, Carabao Kupası’ndaki Crawley Town mücadelesinde yeni taraftarını selamladı. Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, teknik kadro ve kulüp çalışanları basın toplantısına Beymen Club sponsorluğundaki kıyafetlerle katıldı. AJANSSPOR altyapısındaki tüm veri işlemleri, SSL teknolojisi kullanılarak şifrelenmektedir.

      Beşiktaş, 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu’yu transfer ettiğini açıkladı.

      Son olarak Ferdi Kadıoğlu’nu transfer eden Brighton, şimdi taraftarlarının bir başarı hikayesi yazarak elde ettikleri stadyumları, başarılı altyapı yatırımları ve dahası önemli transfer gelirleriyle İngiliz futbolunun en iyi yönetilen takımları arasında. Futbolcuların transferi sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük etkiler yaratıyor. Yıldız bir futbolcunun transferi, takımın eski ve yeni sponsorluk anlaşmalarını etkileyebiliyor. Ayrıca taraftar kitlesi ve forma satışlarına da olumlu yönde yansımaları olduğu biliniyor.

      Japon futbolcuyla Beşiktaş’ında ilgilendiği iddia edilmişti.

      Suudi Arabistan kulüpleri ise toplam 970 milyon dolar harcamayla ilk kez transferde en çok uluslararası bonservis harcaması yapan beş ülke arasına girerek 3. Uluslararası futbolcu transferinde en fazla bonservis geliri elde eden ülke ise 1,2 milyar dolar ile Almanya listenin ilk sırasında yer aldı. Uluslararası futbolcu transferinde 2023’te en fazla bonservis geliri elde eden ülkeler arasında ise Türkiye, 161 milyon dolar ile 14.

      • Takımınızı rakiple karşılaşmaya hazırlamak, takımların kalitesi ne olursa olsun futbolun önemli bir parçasıdır.
      • BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.
      • Rezzan Yetiş ayrıca Ferdi Kadıoğlu transferiyle Fenerbahçe’nin de Avrupa futboluna önemli oyuncular kazandırmaya devam ettiğinin altını çiziyor.
      • Kişisel bilgileriniz, halka açık olmayan özel bir elektronik ortam verisi içinde muhafaza edilmektedir.
      • Bir futbolcunun hızı, dayanıklılığı, fiziksel gücü ve boy uzunluğu, sahada ne kadar etkili olacağını belirler ve bu da transfer piyasasında dikkate alınan bir unsurdur.
      • Onu 22 milyon euro ile Wilfried Zaha, 19 milyon euro ile Mauro Icardi izliyor.
      • Ayarladığımız 7 Taktiksel Vizyondan herhangi birini kullanmak istemiyorsanız, mevcut bir Taktiksel Vizyonun tanımlayıcı ayarını değiştiren oyuncuların da kullanacağı yöntem olan bir Özel yapılandırma oluşturabilirsiniz.

      Eyüpspor, Galatasaray’dan ayrılan Leo Dubois ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul temsilcisinin yaptığı açıklamada;

      Fransız Benzema ise futbol dünyasında en prestijli ödül olan Altın Top’un son sahibi. Bu transfer döneminin Süper Lig’deki rekabete etkisi ise büyük merak konusu. Şu an ligin zirvesinde Fenerbahçe yer alıyor, ancak hemen arkasında çok az bir puan farkıyla Galatasaray ikinci sırada bulunuyor. Beşiktaş ise üçüncü sırada, zirve yarışından kopmamış durumda. Taraftarlar, bu sıralamanın yeni transferlerle nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor. “Brighton yapı itibarıyla oyuncuları aldığı noktadan çok daha öteye taşıyan bir kulüp.

      Erzurumspor’umuz, Odise Roshi ve Toni Tasev’le resmî sözleşme imzaladı.

      Açıklamada, A takım listesine yazılacak futbolcu sayısının da kulüplerin transfer bütçelerini daha verimli kullanabilmelerini sağlamak amacıyla 30’dan 26’ya düşürüldüğü belirtildi. Menajer sezon boyunca performansınızı değerlendirir ve uygun zamanlarda transfer fırsatları olmanın yanı sıra farklı birer mücadele sunan kulüp önerileri yapar. Menajerin özetlediği hedeflere ulaşarak daha büyük ve daha iyi aşamalar için basamak görevi görebilecek Kulüplere transfer olabilirsiniz. Bazen takımlar sizi transfer etmek istemeyebilir, bütçeleri yeterince esnek olmayabilir, sizin pozisyonunuzdan bir oyuncuya ihtiyaçları olmayabilir veya profilleri sizin oyun tarzınıza uygun olmayabilir.

      MAURO İCARDİ: 17 MİLYON EURO

      1966’dan bu yana Türk kadın voleybolunun başarılarla dolu yolculuğunun her anında, bu yolculuğun bir parçası olduk. Eczacıbaşı Spor Kulübü olarak kazandığımız şampiyonlukların yanında binlerce genç kızımıza voleybol oynama imkânı sunmaktan ve spor yoluyla güçlenmelerine destek vermekten de gurur duyuyoruz. Sporun birleştirici gücünü kullanarak genç kızlarımızı cesaretlendirmeye ve onları hayallerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu amaç doğrultusunda 2015 yılında hayata geçirdiğimiz Geleceğe Smaç Projesiyle binlerce genç kızımızı sporla buluşturmaya devam ediyoruz.

      Bodrumspor’dan yapılan transfer açıklaması şu şekilde: Bodrumspor’dan yapılan transfer açıklaması şu şekilde:

      Trabzonspor Kulübü, Yıldız Holding ile 3 sezon için 50 milyon liralık reklam anlaşması yaptı. Trabzonspor İtalyan ekibi Udinese’nin Hırvat savunma oyuncusu Filip Benkovic’i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Arasında reklam ve sponsorluk anlaşması imzalayan Trabzonspor, reklam ve sponsorluk için Milvest Akaryakıt Finans ile anlaştığını duyurdu. Gelecek sezondan itibaren Süper Lig takımları için ilk 11’deki yabancı oyuncu sınırı da kaldırıldı. Buna göre takımlar ilk 11’in tamamını yabancı oyunculardan oluşturabilecek.

      Bu yaz, U20 Avrupa Şampiyonasında şampiyonluk yaşayan sporcularımız Eylül Durgun ve Dilay Özdemir’i ve U16 Balkan Şampiyonasında şampiyonluk yaşayan Ecrin Selis Türkyaşar, Halise Metin’i tebrik ederim. 17 yaş altı Dünya Şampiyonasında kulübümüzü temsil eden Kübra Evsen, Ezel Balık, Damla Beyazıtlı’yı kutlarım. 2024 Paris Olimpiyatları’nda, bütün bir sezon ve yaz döneminde çok yoğun tempoda çalışan ve madalyaya çok yaklaşan milli takımımızı kutlarım. Milli takımımızda forma giyen sporcularımız, Hande Baladın, Beyza Arıcı ve Elif Şahin’i yürekten kutluyorum. Kulübümüzü ayrıca olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil eden, Tijana Boskovic, Jovana Stevanovic ile Olimpiyat ikinciliği yaşayan sporcularımız Dana Rettke ve Kathryn Plummer’ı tebrik ediyorum. Bu yıl ayrıca Yönetim Kurulumuzda yer alan Ali Atalık’ı, kulübümüzün Genel Koordinatörlüğü’ne getirdik.

      Kişisel bilgileriniz, halka açık olmayan özel bir elektronik ortam verisi içinde muhafaza edilmektedir. AJANSSPOR’a iletmiş olduğunuz bilgilerin kimlere ne amaçla aktarılacağı işbu Aydınlatma Metni’nin (3) numaralı maddesinde belirtilmiştir. Basın toplantısında ilk olarak konuşan Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, “Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz’da ilimizde başlayacağız. Yeni sezon öncesi teknik direktörümüz ile yapılan görüşme sonucunda kadroda kalması istenen oyuncularımız ile görüşmeler yaptık.

      2024 yılında futbol takımlarının transferleri ve kadroları

      Fıkrası gereği başvurunuza, tarafımızca yazılı olarak cevap verilmesi halinde, on (10) sayfaya kadar ücret alınmayacak, on (10) sayfanın üzerindeki her sayfa için ilgili Tebliğ’de belirtilen tutarda işlem ücreti alınacaktır. Fıkrası gereği tarafınıza cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde, kayıt ortamının maliyetini geçmeyecek ücret talep edilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin doğru ve güncel bilgiler olduğu farz edilerek, üyeliğiniz ve sistemlere girişleriniz gerçekleştirilmektedir. AJANSSPOR’a iletmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini garanti altına alabilmek için her türlü araştırma ve sorgulama hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirtmek isteriz.

      Mevcut Kulübünüz ilerlemenizi takip edecek ve orada oynamaya devam etmeniz için hedefleri tamamlamanızı isteyecek. Kariyerinizi geliştirmek amacıyla daha yüksek bir maaş için görüşme yapabilirsiniz, ancak performansınızı Kulübün minimum maaş düzeyinin bahisbey giriş üzerinde tutmanız önemlidir. Sezonun sonunda Mevcut Kulübünüz için Zorunlu Hedeflere ulaşılamazsa kiralık gitme seçeneğine sahip olabilirsiniz. Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hedefler, Kulübün ve pozisyonunuzun taktiksel tarzına göre tanımlanır.

      • Mevcut Kulübünüzdeki sözleşmenizin süresi dolacaksa, Kulübün performansınızdan memnun olması durumunda sözleşmenizi yenileyebilir ya da Serbest Oyuncu olarak yeni bir Kulüp arayabilirsiniz.
      • Geriden oyun kurarak oynamayı seven Brighton’da Ferdi’nin soğukkanlılığı ve pasörlüğü fark yaratacaktır.
      • Uluslararası transferde bonservise 2022’ye göre yüzde 48,1 artışla 2023 yılında 9,63 milyar dolar harcandı.
      • İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir.
      • Takımlarının yapacağı transferlerle güçleneceğini umut eden taraftarlar, transfer haberlerini büyük bir merakla takip ediyorlar.
      • İngiltere’de kupaları toplayan Manchester City ve geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösteren Aston Villa hariç üst düzey kulüplerde OY, ortalamanın oldukça altında.
      • Ancak, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in (“Tebliğ”) 7.

      Üye, AJANSSPOR Platformları’na yorum olarak eklediği, yüklediği, yarattığı her türlü Üye İçerikleri’nde 3. Aksi halde; tüm hukuki ve cezai sorumluluk Üye’ye ait olacaktır. Yine bu taahhüde aykırı davranan Üyeler, AJANSSPOR tarafından derhal üyelikten çıkarılabilecektir. Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır. Dunya.com internet sitesinde yer alan yazılı ve görsel içerik; izinsiz olarak kaynak gösterilse dahi kısmen ya da tamamen kopyalanamaz, başka yerde kullanılamaz.Piyasa verileri FOREKS Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.

      Gaziantep Futbol Kulübümüz, İngiltere Premier Ligi takımlarından @officialbhafc

      Atanan antrenörlerin tüm Departmana özel yıldızları eklenerek Departman Toplamı hesaplanır. UEFA’nın 2023’te yayınladığı en son  Kulüp Lisanslamaya İlişkin Karşılaştırma raporuna göre kulüpler Pandemi döneminde 7.3 Milyar Euro zarar ettiler. UEFA raporu, Avrupa kulüp futbolunun endişe verici bir resmini çiziyor. Suudiler futbol dünyasına ilk şok dalgalarını yılın başında göndermiş, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’dan bir diğer Riyad takımı Al Nassr’a transfer olmuştu.

      Son Konular

      • Hollanda ve Portekiz gibi ülke kulüplerinde ise geçtiğimiz sezon yaşı çok daha genç, milli oyuncular yer aldı.
      • Oyuncu Kariyerine gelen heyecan verici yeni özellikler hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayın.
      • AJANSSPOR Platformları’ndaki İçerikler hem Ziyaretçi hem de Üye tarafından erişilebilir ve faydalanılabilir.
      • Teknik direktör olarak hangi oyuncuların şartlarınızı yerine getirmek için en iyi şekilde hazırlandığını düzenli olarak değerlendirmeniz gerekir.
      • Son Kişilik seviyesine doğru ilerlerken Kişilik türlerinden biri büyük ölçüde üstünlük kurarsa, kullandığınız OyunTarzlarından birini OyunTarzı+ adı verilen, güçlü ve daha üst düzey bir versiyona dönüştürebilirsiniz.
      • Ayrıca, defans, orta saha ve kaleci pozisyonlarında da dünya çapında tanınmış birçok oyuncu bulunmaktadır.
      • AJANSSPOR Platformları ve İçerikler, herhangi bir ticari amaç için kullanılamaz.
      • Baktığınız zaman yeni sezon öncesi birkaç kulüp hariç her kulüpte sıkıntı var.

      F) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. Üye; AJANSSPOR Platformları’na ve İçerikler’e elektronik ortamda erişecek olup, Üye’ye fiziksel ortamda bir teslimat yapılmayacaktır. İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. Yeni Dinamik Anlar yalnızca PlayStation 5, Xbox Series X

      dutajans_yonetim